PVC карти

Изработката на PVC карти (членски, клубни, клиентски, идентификационни, магнитни, контактни, баркод и други) предлагаме чрез аутсорсинг на производствения процес в Далечния Изток, където си партнираме с един от големите и дългогодишни производители. Въпреки разстоянието и благодарение на оптимизирания ни процес за международни разплащания, сме способни често да предлагаме не само по-широк набор от технологични екстри (цветни, прозрачни или “замразени” пластики, персонализирани полета за подпис, голд печат) и атрактивни цени, но понякога дори и по-добри срокове.

Минималните количества започват от 300-500 броя (възможни са и по-ниски тиражи, но цените вече не са така атрактивни заради транспорта – затова пък при високи тиражи от типа на 10-20 хиляди и нагоре цените са неустоими), възможна е персонализация с плосък или релефен текст, баркодове.

Възможните приложения на PVC картите изобщо не приключват с карти за лоялни клиенти или идентификационни карти – същата технология може да се използва и за създаването на ефектни цветни или прозрачни визитки, ефектни багажни етикети, скреч карти, магнитни карти (използвани за хотелски ключове) и още много други.

Ако имате какъвто и да е проект, който ви се струва, че може да се реализира чрез PVC карти, не се колебайте да ни се обадите или направите запитване – ще се изненадате колко интересни решения и ценови условия можете да получите от нас за тази технология.

 

Коментирайте направо от своя Facebook профил

Ако искате да споделите тази страница...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *