Печатни материали

Фирмена идентичност

Print

Въпреки все по-голямата значимост, която се отдава днес на онлайн присъствието на фирмите за сметка на печатната им реклама, именно качеството и визията на печатните материали говорят за наличието на сериозни и трайни бизнес намерения. В днешно време всеки може да се сдобие за много малко пари и време (или дори да си направи сам) атрактивно изглеждащ сайт – и скоро след това да изчезне от пазара.

Но ако една фирма се е постарала да има добре разработен дизайн на своите визитки, бланки, пликове (да, кой ли вече изпраща хартиени писма – но когато все пак потрябват, точно от тях идва първото впечатление и дори може да зависи отношението на получателя), папки, блок-бележници, ако използва добре измислени, елегантни и функционални формуляри, красиви презентационни материали, то е много вероятно да става дума за фирма, която знае какво и как да прави и на която си струва да се доверите за поръчка, сделка или нещо по-сериозно.

Вертикал-7 има над 20-годишен опит в дизайна и производството на продукти, свързани с фирмената индентичност, като днес използваме за печата им широка гама от хартии и картони, както и всички актуални печатни технологии: класически офсет, дигитален печат, голд и преге, понякога дори и сито.

Рекламни материали

RGB base

И в тази област днес е най-бързо и евтино да оформите имейл с някакво предложение и да го разпратите на потенциалните си клиенти. Но това е същото, което правят и спамърите, което означава, че за вашето предложение има голям риск да бъде изтрито, преди да бъде получи търсеното внимание, за да може да ви донесе бизнес. А и няма как да изпратите имейл на някой, който случайно минава през вашия магазин или офис – но затова пък можете да му оставите на удобно за взимане място, или да организирате активното раздаване на флаери, дипляни или брошури – и така да му дадете възможност да се запознае на спокойствие с онова, което можете да направите за него или да му продадете, и това да го заинтригува.

Вертикал-7 може да ви предложи добри решения за почти всичко в областта на печатната реклама – от 100 спешни флаера или единичен плакат за витрина, представящ някаква промоция или новост, да до десетки или стотици хиляди брошури в разумен срок и на конкурентна цена. Независимо дали търсите максимално добра цена, или материали, от които хората да ахнат, ние ще намерим най-точното решение за вашия бизнес или организация. И всичко това – с полагащата му се грижа, професионална мисъл и дългогодишен опит.

Коментирайте направо от своя Facebook профил

Ако искате да споделите тази страница...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *