Календари

РАБОТНИ КАЛЕНДАРИ

Телата за работни календари на Вертикал-7 могат да бъдат сглобени в завършени календари по много разнообразни начини. На тази страница ще ви представим някои от тях…

Класик

Работен календар с едносекционно тяло със зони за предишен, текущ и следващ месец, скрепено към глава с рекламно изображение. Възможностите за сглобяване включват телен гребен (модерният и по-красив начин) или зашиване с телчета.

11-classic формат на календара (разгънат):
с тяло Нормал и Инверс – 286/645 мм,
с тяло Мини – 286/500 мм

формат на календара (сгънат):
с тяло Нормал и Инверс – 286/435 мм,
с тяло Мини – 286/290 мм.

 

Стандарт

Стандарт е работен календар с трисекционно тяло с отделени секции за предишен, текущ и следващ месец, залепени към подложка с изцяло индивидуален дизайн на главата и пространствата между секциите. За формата на телата за Стандарт вижте описанията им на страницата Тела за работни календари.

Най-популярният и най-продаван модел работен календар. Съчетава предимствата на високо ниво на полезност поради голямото богатство от информационни елементи, използвани редовно, особено от хора, занимаващи се с бизнес, голяма рекламна площ (разделена на 4 зони) и компактен формат в сгънат вид, което го прави удобен за подаряване и особено при изпращане по пощата.

13-standard_regular формат на календара (разгънат):
с тяло Нормал и Инверс – 286/680 мм

формат на календара (сгънат):
с тяло Нормал и Инверс – 286/170 мм

рекламна площ:
при тяло Нормал и Инверс – 286/170 мм на главата
плюс 3 ивици с размер 286/25 мм под трите секции

 

Стандарт със спирала

Освен традиционният Стандарт, при който трите секции се разполагат върху обща подложка с размер 286/680 мм, която се сгъва на 4 равни части за удобно пренасяне и особено изпращане, все по-търсено става новото и модерно решение за сглобяване – със спирала. Пример за него можете да видите по-долу.

Коментирайте направо от своя Facebook профил

Ако искате да споделите тази страница...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *