Коледни картички

christmas-cards-collage

Вертикал-7 предлага както десетки готови дизайни на коледни картички (Салют тема), така и изработка по поръчка на картички с използването на най-разнообразни специални картони и стандартни и екзотични печатни технологии, които да създадат вашата неповторима и запомняща се коледна картичка.

Създаването на впечатлението от картичката се подобрява значително чрез избора на подходящ плик, който да съответства на нейния стил и дизайн, както и на вложка от паус или ефектна хартия, върху която да се изпишат ръкописно персонализираните пожелания.

Естествено, ние можем да ви предложим най-доброто по всички тези детайли – от идеята и съвета, та до конкретната реализация.

Разполагаме и с разнообразни дизайни готови картички – от по-икономични, та и до луксозни модели, които се предлагат в комплект с вложки от метализиран паус и съответстващи на цветната им тоналност пощенски пликове.

САЛЮТ ТЕМА 2018

Това е най-новата ни колекция коледни картички.

Формат: 2х150/100 мм, изработени от 300 г едностранно хромов картон, с надпечатен лак.

Удобни за изпращане в един от най-стандартните размери пощенски пликове – C6 (114/162 мм), от който има както икономични, така и специални и луксозни модели.

Цени за Салют тема 2018: 0.55 лв. без ДДС на брой при малки бройки, 0.44 лв./без ДДС на брой при над 50 броя.


ST-62

ST-63

ST-64

ST-65

ST-66

ST-67

ST-68

ST-69

ST-70

ST-71

ST-72

ST-73
Коментирайте направо от своя Facebook профил

Ако искате да споделите тази страница...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *