Разпродажба на календари 2017

Вертикал-7 поздравява всички наши настоящи, бъдещи и бивши клиенти с Новата 2017 година!

Не забравяйте, че календарът започва, а не свършва на 1 януари, съответно няма никакъв проблем календари да се подаряват и през януари, и дори февруари – стига, разбира се, да имате какво да кажете с тях като рекламно, социално или лично послание, и да имате самочувствието, че те ще заслужат своето място на нечия стена или бюро със своите художествени и полиграфически качества.

Освен всичко друго, няма по-изгоден момент да поръчате (или допоръчате, ако основният ви тираж е изчерпан по празниците) вашите календари, отколкото през януари. Да, може би сега няма да имаме от всички модели, от които можехте да поръчате през ноември и декември, но пък онези, с които разполагаме, ще ги получите на цени като за море през ноември – при това без компромис в преживяването, както е в случая с морето.

Ето каква е нашата оферта за разпродажбата на календарите за 2017 година (валидна от 3 до 31 януари 2017 година):

Вариант 1: Ако купувате от нас само тела за стенни или настолни работни календари или настолни бележници, ползвате

25% допълнителна отстъпка

(кумулативно приложена към стандартната цена с вашата отстъпка).

Вариант 2: Ако ние изработваме изцяло вашите работни календари или настолни бележници, сега можете да получите

напълно готови календари
на цената на ненадписани!*

И двете оферти са валидни до изчерпване на наличностите, при минимално количество 50 броя, независимо от модела на календара.

При по-големи количества, особено над 1000 броя, непременно се свържете с нас, ще направим всичко възможно да ви предложим нещо още по-изгодно! Обадете ни се и за да потвърдим наличността на моделите, от които имате нужда.

* Цената на художествения проект на главата/подложката/корицата не е включена, предложението е валидно при готов файл за рекламната площ или поне готов идеен проект.

Коментирайте направо от своя Facebook профил

Ако искате да споделите тази страница...